Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 22.07.2013.
16:09
Srna A
Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić kaže da će povratak lidera radikala Vojislava Šešelja dovesti do promene svesti građana Srbije.
Ponedeljak 22.07.2013.16:22
I pored sopstvene zelje da srpsko politicko mrtvilo i beznadje ozivi jedan Seselj, bojim se da ga haska ropotarnica nece skoro pustiti odande... ako ga uopste i pusti zivog! Sve je stvar procene, da li mu je vreme ili ne. Ako ga puste, to moze znaciti da su procenili da je Srbiju definitivno pojeo kancer izdaje i propasti. S obzirom da ga ne pustaju, izgleda da jos postoji nada da Srbija pronadje svoju dusu!
Ponedeljak 22.07.2013.16:41
Неће да ме чуди ако му одрапе неку небулозну казну па буде морао и даље да робија.Од оних белосветских разбојника све може да се очекује.Али у сваком случају би било одлично да дође и продрма мало ове изданјичке сподобе.Мислим да би се вУЧКо и Тома утроњали у гаће кад би га видели. :D
Ponedeljak 22.07.2013.17:09
...slazem se brate, ali bez (obolaciju) republiku srbije, srbiji nema spas, srbija nika nije bila republika i ne bi trbala, ali TiTovim jajarame ovako odgovara pa se zato krajevina srbije i ne dozvoljava da se vraca na prestol...sto se tice Seselja, Tribinalu srbija nije u inters njega drzati, njim je njegove knjige koje zapdne sile oposuju kao naj-noviju fasizam, a toje globalizacija, i zato ga ne pustaju na slobiju, pa makar proso kao S.MIlosevic, jer u njegove knjige je istina koju srbska vlast nesme primenjivati.
Ponedeljak 22.07.2013.19:27
Milijardu posto ga pustaju Ameri, jer su ga vec predugo drzali! Potrebno im je bilo ovo vrijeme (SAD) kako bi nasli darodavce KiM medju srpskim vlastima! Sada kad su dobili svoju drzavu na Balkanu, sada ce Seselja pustiti kako bi SRS udruzen sa ostalim patriotskim snagama DSS-Dveri otjerao izdajnike sa vlasti i da narod, napokon dobije shansu da se izjasni da li zeli sa bratskom Rusijom savez ili pak sa ovim izdajnicima na vlasti da vjecno ostane "cekajuci Godoa" (EU)! Dvrdo vjerujem da ce ga pustiti u vrlo dogledno vrijeme...u pitanju su dani, nedelje ili u najgorem slucaju, kao sto je obznanjeno ovaj OKTOBAR!!!!!
Ponedeljak 22.07.2013.21:01
Postujem Seselja tek od kada je u Hagu. Moja ili njegova greska, nije vise vazno..davna proslost. Ipak me jedan osecaj nikako ne napusta..kako @Woody rece..Srbi sve cekaju da neko drugi zavrsi posao umesto njih. E pa nece da ide tako lako..SVI morate da se borite protiv vasih neprijatelja, rezimskih komsija, sluzbinih placenika, partijasa..svi vam oni zagorcavaju zivot..glasanjem, neradom u javnim i drzavnim firmama za cije predebele plate vi placate itd Razmislite dobro, Srbi pre sledecih izbora !!!!!!!! ..Jedino na izborima odlucujete kako cete ziveti, sta cete doruckovati i vecerati, kakve ce vam cene biti u prodavnicama, da li ce vam doktor i babica traziti pare za lecenje...
Ponedeljak 22.07.2013.21:09
...da li ce vam starlete i fudbaleri biti cenjeniji od naucnika, radnika, cistacica, rudara, zidara, beraca voca itd Ako opet izaberete neku sluzbinu partiju koja je vec (bila) na vlasti onda nema cmizdris i kukas i trazis da familija iz Austriju ili Svajcarsku posalje pare. Moj poznanik ne moze da nadje radnike za zidanje kuce u Petrovcu na Mlavi..Placa 30E radnicima i 50E majstorima..Ne isplati im se da rade jer sve im posalje familija iz Bec. Srbima je komunizam i cekanje na druge (gastose, drzavu, EU, kredit..) unistio prirodni nagon za opstanak i borbu za svoju porodicu a samim tim i celo drustvo i drzavu ! Gledaju i dive se lopovima medju sobom i zale sto i oni ne mogu tako. BANKROT !
Ponedeljak 22.07.2013.21:06
mnogo se toga promenilo u srbiji otkad je predsednik seselj otisao u haski kazamat bojim se da ce se razocarat kad se vrati ovo vise nije ona srbija koja je nekad bila
Utorak 23.07.2013.04:26
Miroviću budaletino,neka Šešelj menja svoju svesta a ne narodnu i moju kosi bre ti i koje on da menja narodnu svest ovom srpskom narodu i srbiji dostaja više Došljaka crnagoraca i xescegovaca koji su mu zaluđivali svest i uništavali ga,srbija i srpski narod ,kamo lepe sreće da se ne vrati a sigurni bar još deset godina neće,pogledaj bre ćtasu uradili sa srbijom došljaci iz bosne na čelu sa Đilasem opljačkaše narod i srbiju sad oni bogati a narod gladan a deca nam svakodnevno umiru bolesna jer srbija nema sto hiljade eura da ih leči a oni milione zgrnuli,srpski narod je svestan samo previše dobar pa ga dobrota dovela do propasti jer su mu došljaci uzeli sve sad bi i svest da mu promene ili uz
Nedelja 25.08.2013.14:15
Imas svoga Srbijanca Tomu lopatu i onog gubicara Vucica koji su se u kratkom periodu obogatili.Pokrali su celu Srbiju. Novine su pisale o njima. Gospodin Seselj ako dodje ziv i zdrav, a nadam se da hoce, pokrenuce sve svoje snage da preokrene Srbiju nabolje. EU netreba Srbiji vec istok i braca Rusi i samo tako mozemo napred. Ziveo Seselj!!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)